Collectie

Carpetten

Ontdek onze exclusieve collectie carpetten, waarin vakmanschap en maatwerk centraal staan. We zijn trots op onze samenwerking met Indivipro Carpet & Rugs en Cunera Carpets, twee toonaangevende bedrijven gespecialiseerd in handgemaakte carpetten van uitzonderlijke kwaliteit.

Indivipro Carpet & Rugs staat bekend om hun unieke, op maat gemaakte ontwerpen die elke ruimte transformeren. Hun vakmanschap en oog voor detail resulteren in prachtige carpetten die stijl en comfort bieden. Elk karpet kan volledig naar wens worden aangepast in elke gewenste afmeting, zodat het perfect past in uw interieur.

Cunera Carpets biedt eveneens een indrukwekkende collectie handgemaakte carpetten. Hun expertise en toewijding aan traditionele technieken zorgen voor duurzame en prachtige vloerkleden die een vleugje luxe en warmte toevoegen aan elke kamer. Ook bij Cunera is maatwerk de standaard, waardoor elke karpet uniek is en perfect aansluit op uw persoonlijke wensen.
Onze collectie garandeert een perfecte combinatie van design, kwaliteit en maatwerk, waardoor u altijd het ideale karpet vindt voor uw interieur.

Contacteer ons

Bent u geïnspireerd geraakt of heeft u een vraag?

Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen.
Contacteer ons